Wil je graag zelf een kledingstuk of originele baby-artikelen maken? Of wil je je eigen trouwjurk maken? Leuk! Of je dit nu voor het eerst doet of al enige ervaring hebt, ik help je er graag bij. Ik kan je leren hoe je van begin tot eind iets maakt, van de basics zoals het lezen van een patroon beschrijving tot het inzetten van een rits of mouw. Wat er tijdens jouw lessen aan bod komt ligt natuurlijk helemaal aan jouw ervaring en wat je precies wilt maken. Uiteindelijk ga je naar huis met een zelfgemaakt kledingstuk of artikel!

Bij naailes in een groep is de groepsgrootte maximaal 3 personen. Je kunt naar naailes zelf stof en een patroon meenemen of één van mijn patronen gebruiken. Kleine aanpassingen van een patroon kan ik voor je doen. Je mag gebruik maken van mijn naaimachine. Uiteraard mag je ook je eigen naaimachine meenemen. Je kunt voor de deur uitladen, dus dat is gemakkelijk.

Verder kun je kiezen voor privé naailessen. Je koopt dan een 'strippenkaart' van 3 naailessen. Het grote voordeel is dat je op een tijdstip dat jou goed uitkomt, je naailessen kunt plannen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk 3 naailessen achter elkaar op 1 dag te krijgen.

Naailes in een groep: €130,- voor 8 naailessen.
Je kunt kiezen uit de volgende dagdelen:
Maandagmiddag van 15.00-17.00 uur, elke week (of om de week),
Woensdagavond van
19.30-21.30 uur, om de week.
Mocht je op een ander tijdstip overdag naailes willen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Vragen staat vrij!
Privé naailes op afspraak: 3-strippenkaart voor €90,-.
Ook zijn waardebonnen voor naailessen te koop! (zowel voor de groepslessen als de privélessen)
N.B. Je hebt de vrijheid om een groepsnaailes of een privé naailes kosteloos te verzetten als je dit 24 uur of langer van tevoren doet.

Workshop

Een workshop naailes op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. In overleg spreken we met elkaar af welk naaiproject in de workshop gaat plaatsvinden. Dit is mede afhankelijk van de naai ervaring van de deelnemers.

Er zijn twee opties: ik kom op een locatie die de deelnemers regelen (4-5 personen). De andere optie is dat ik in mijn atelier de workshop regel (2-3 personen).

Workshop naailes op locatie binnen 25 km vanaf Colorreal Amersfoort:
4 personen: €160,-
5 personen: €200,-.
Deze prijzen zijn exclusief aanschafkosten materialen.
Wil je met meer dan 5 personen een workshop dan kunnen we over de mogelijkheden praten.

Workshop naailes op locatie Colorreal Amersfoort: €120,-
Maximaal 3 personen, exclusief aanschafkosten materialen.

Je kunt kiezen uit de volgende dagdelen:
Donderdagavond 18.30-22.30 uur,
Zaterdagochtend 9.00-13.00 uur,
of in overleg een ander dagdeel.
Datum ook in overleg.