Mijn uitgangspunt als kleuradviseur is dat jij uniek bent in alle opzichten! Daarbij past geen 'standaard' kleuradvies. Toch werken veel kleuradviseurs wel met standaard indelingen, bijvoorbeeld een indeling in 4 seizoenen, met de daarbij behorende standaard kleurenboekjes of -waaiers. Daardoor kun je na het advies kleuren meekrijgen die je minder goed staan en kunnen er kleuren ontbreken die je wèl goed staan. Niemand past namelijk precies in één seizoen of standaard indeling.

Daarom maak ik gebruik van meerdere aspecten bij het bepalen van kleuren die je mooi staan. Ook je uitstraling komt aan de orde: hoe wil je overkomen? Welk effect wil je bereiken? Hoe kun je je uitstraling versterken met kleuren?

Tijdens jouw persoonlijke kleuradvies is er aandacht voor:

 • De kleur van je ogen, huid en haar,
 • Je dominante kleurkenmerk(en): zacht/helder, warm/koel, licht/donker,
 • De kleuren die het beste bij je passen,
 • Het beïnvloeden van je uitstraling door de combinatie van kleuren,
 • De keuze van je sieraden, bril en andere accessoires,
 • Je kledingstijl als je hierover vragen hebt.

Mijn motto is: doe het goed of doe het niet. Dit betekent dat je altijd een uitgebreid kleuradvies krijgt. Een kleuradvies duurt ongeveer twee en een half uur.

Voor een persoonlijk kleuradvies betaal je €110,-.
Dit is inclusief een kleurenboekje dat na afloop van het kleuradvies speciaal voor jou gemaakt wordt. Een kleuradvies duurt ongeveer twee en een half uur.

Ook zijn cadeaubonnen voor een kleuradvies te koop!

Workshop of presentatie

Een workshop voor kleinere groepen is een hele leuke mogelijkheid om kennis te maken met het kleuradvies: een gezellige invulling voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest! Ook stijl tips komen aan de orde. 

Mogelijkheden voor een workshop:

 • Door middel van een test ontdek je je eigen voorkeur voor kleuren, welke stijl bij je figuur past en welke soort kleding je voorkeur heeft (type),
 • Uitleg over de werkwijze van een kleuradvies,
 • In de groep wordt van elke deelnemer vastgesteld welke kleur haar, huid en ogen hij of zij heeft,
 • Elke deelnemer krijgt tips over welke kleuren in het algemeen passen,
 • Eén van de deelnemers krijgt een volledig persoonlijk kleuradvies cadeau van de andere deelnemers, bijvoorbeeld een jarige of aanstaande bruid (zie ook bij presentatie). 

Voor grotere groepen (vanaf 6 personen) is een presentatie een geschikte manier om kennis te maken met kleuradvies, bijvoorbeeld als onderdeel van een teamdag of vrijgezellenfeest: gezellig en leerzaam! Ook stijl tips komen uitgebreid aan de orde!

Mogelijkheden voor een presentatie:

 • Uitleg over de werkwijze van een kleuradvies,
 • Tips over kleurgebruik in het algemeen,
 • Powerpoint presentatie met onder andere als mogelijkheden: de betekenis van kleuren, kleurdimensies, stijl (welke kleding staat bij mijn figuur?) en type (welke persoonlijke voorkeur heb ik voor bepaalde kleding?), do's en don'ts,
 • Tijdens de powerpoint vult iedereen een test in over kleur - type - stijl,
 • Eén van de deelnemers krijgt een volledig persoonlijk kleuradvies cadeau van de andere deelnemers, bijvoorbeeld een jarige of aanstaande bruid,
Prijs workshop: €25,- per persoon. Tijdindicatie: workshop voor 4 personen is 2 uur.
Prijs, tijdsduur en inhoud presentatie worden in onderling overleg vastgesteld.
Heb  je speciale wensen voor workshop of presentatie dan zijn deze bespreekbaar.
Mocht je na de workshop of presentatie zin hebben in een persoonlijk kleuradvies, dan krijg je €10,- korting.

Kleurenupdate

Je hebt al eerder kleuradvies gehad...

…maar het is al heel lang geleden en je hebt het idee dat er andere kleuren zijn die je nu goed staan.
Er kan inderdaad een verschuiving zijn in kleuren die je goed staan, omdat de kleur van vooral je huid en je haar veranderen in de loop van je leven. Omdat je al eerder een kleuradvies hebt gehad, krijg je korting op het kleuradvies.

…maar je kunt niet zo goed uit de voeten met de kleurenkaart of kleurenwaaier.
Als je een kleuradvies hebt gehad waarbij je bent ingedeeld in één van de vier seizoenen, kunnen er in je kleurenboekje of  kleurenwaaier kleuren voorkomen die minder goed bij je staan. Het kan ook zo zijn dat er kleuren ontbreken die je wèl goed staan. Het voordeel van een kleuradvies van Colorreal is dat bij àlle kleuren gekeken wordt of ze bij je passen.

Voor een kleurenupdate betaal je €110,-. Dit is inclusief een kleurenboekje dat na afloop van het kleuradvies speciaal voor jou wordt gemaakt. Een kleurenupdate duurt ongeveer twee en een half uur.