Ben je op zoek naar een jurk of trouwjurk voor een feestelijke gelegenheid, die gewoon goed past en een mooie lengte heeft? Bij Colorreal kun je zo’n jurk laten maken, een jurk die niemand anders heeft. Het is mogelijk een jurk of trouwjurk te laten maken in maat 34-48. 

Je begint met het kiezen van een model
Als je ideeën wilt opdoen voor een model dan kan dat bij Colorreal vrijblijvend op afspraak. We kunnen samen kijken welk model mooi bij je past. Kleine aanpassingen aan het model kan ik voor je doen. Een andere optie is om via websites ideeën op te doen, bijvoorbeeld via www.knipmode.nl of www.naaipatronen.nl. Hier kun je je favoriete patroon direct bestellen. Let erop dat je op deze websites naar de Nederlandse maattabel kijkt.

Nadat je een model hebt uitgekozen komt het aanschaffen van de stof in beeld
Het kiezen van de stof is afhankelijk van het model: niet elke stof is geschikt voor elk model. Bij het model dat je gekocht of uitgekozen hebt staat meestal aangegeven voor welke soort stoffen het model geschikt is. Als je zelf stof koopt zorg er dan voor dat de stof van tevoren gewassen is in verband met mogelijke krimp. Doe dit dan op de manier waarop je van plan bent de jurk altijd te wassen: dus in de wasmachine op het aantal graden Celsius dat je gewoonlijk wast. Dit geldt uiteraard alleen voor stoffen die gewassen kùnnen worden.

De prijs voor het naaien is exclusief de kosten van stof en fournituren (ritsen, knopen en dergelijke). 
De prijs voor een jurk is, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het model, als volgt:
-(tricot) modellen zonder ritssluiting of andere sluiting (zoals knopen): €125,-,
-bewerkelijke (tricot) modellen zonder ritssluiting of andere sluiting: €175,-,
-modellen met ritssluiting of andere sluiting: €225,-,
-modellen met ritssluiting of andere sluiting en meerdere lagen stof (voering, kant, organza of andere laag): prijs in overleg, vanaf €300,-,

-trouwjurken: prijs in overleg, vanaf 600,-.

Ter inspiratie een aantal jurken en een trouwjurk die ik eerder heb gemaakt: