Iets moois creëren is mijn grote drijfveer bij het geven van kleuradvies & naailes en het maken van jurken die nèt even anders zijn door het model of de samenstelling van kleuren en stoffen. De combinatie van  kleuradviseur, coupeuse en psycholoog vind ik daarbij ideaal: ik geniet ervan om in te gaan op wat kleuren en kleren met je kunnen doen in de breedste zin van het woord. Ik ervaar dat mensen die een kleuradvies hebben gekregen daar zelf letterlijk en figuurlijk van opfleuren en dat het ook hun omgeving opvalt.

Ik vind het belangrijk, en bovendien erg gezellig, om deze persoonlijke activiteiten in een huiselijke omgeving te laten plaatsvinden. Kleuradvies en naailes geef ik daarom normaal gesproken bij mij thuis op het Isegrimplein in Amersfoort (zie kaart), presentaties worden op locatie gegeven en workshops kleuradvies en naailes kunnen zowel thuis als op locatie plaatsvinden. Andere opties zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Jeannette Slendebroek

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur me een bericht via onderstaand formulier of bel me (bericht inspreken mag ook): 06 - 815 11 971
Colorreal
Kleuradvies | Naailes | Jurk op maat
Isegrimplein 4, Amersfoort
Prijsopgaven via de mail zijn 2 maanden geldig